Thursday, 8 December 2011

Kenapa masih gagal menjana pendapatan melalui Internet?


Apa khabar semua? Saya harap anda berada dalam keadaan yang baik-baik sahaja. Pernahkah anda terfikir kenapa masih ramai yang gagal menjana duit di Internet?

Salah satu sebab mungkin kerana information overloaded.
Ada pula sesetangah orang yang langsung tidak membeli apa-apa panduan dan mencuba sendiri.

Anda terletak dalam kumpulan yang mana?

Jika anda berada di salah satu kumpulan di atas dan sudah berjaya menjana duit di internet, tahniah saya ucapkan. Jika belum, mari saya beritahu kenapa gagal?

Ada beberapa sebab kenapa gagal menjana duit di Internet:

# Dengan informasi yang terlalu banyak (information overloaded) menjadikan kita tak tahu hendak bermula dari mana. Masalah ini terjadi kerana terlampau banyak produk yang menceritakan perkara yang sama. Semuanya nampak lebih kurang sama menyebabkan kita keliru untuk bermula.

# Tanpa produk langsung juga boleh menyebabkan kegagalan. Dengan hanya mencari di enjin carian Google kita juga boleh pelajari pasal buat duit di internet. Masalahnya informasi yang ada tidak disusun dengan rapi dan terdapat teknik-teknik rahsia yang tidak didedahkan dengan percuma

Terdapat Rahsia Remaja 23 Tahun menjana lebih dari RM100K di Internet yang anda boleh "copy & paste" teknik beliau ini…Bertindak Sekarang Jika Anda Yakin Dengan Apa Yang Anda Percaya!!   

No comments:

Post a Comment